Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Bernic’s nye modulkasser til M36 DIN-rail i 2, 4, 6 og 9 modulers bredde. Denne nye kasseserie er designet til moderne installation i f.x. intelligente husstyringer, måle- og styringsrelæer, lysure og decentraliseret automation. Disse nye kasser muliggør hurtig montage på DIN-skinnen med en installationsbredde på 35 mm, 70 mm, 105mm eller 157mm. Snapsammen designet letter monteringen af hele enheden. Printkortet sættes blot i kassen og bund og top klikkes sammen, så er modulet klar. Der er let adgang til montering af kabler via almindelige skruebare eller stikbare klemrækker.

Disse modeller har plads til et printkort horisontalt i bunden af modulkassen. Vertikalt på dette printkort kan man montere flere mindre print, som gør det muligt at bruge komponenter, der kræver ekstra højde (transformatorer, relæer etc.). Modulkassen kan monteres med eller uden terminaler og konnektorer efter behov, dvs. med skruebare eller stikbare terminaler samt D-sub konnektorer. Fronten af kassen er fleksibelt designet til konnektorer, omskiftere og lysdioder og kan leveres med huller ifølge kundespecifikationer. Denne serie kasser er beregnet til 10A.

DIN-rail modulkasser - Enclosures

Som standard leveres toppen til kasserne i grå lexan (RAL 7035) og bunden i sort noryl (RAL 7021). Hele kassen er selvslukkende i henhold til kravene i UL94-V0.

Dog er farveudvalget udvidet for at imødekomme et stigende antal kundeønsker. Således kan næsten alle farver og ud fræsninger af huller i sider og front leveres i henhold til specifikationer.